Het liefst schiet ik een zo natuurlijk mogelijk plaatje. Een foto moet echt zijn, spreken, een verhaal vertellen. Vooral wanneer je mensen op de foto zet. Een foto zie ik als een schilderij, er zit meer achter het plaatje dan het onderwerp. Iedereen ziet waarschijnlijk iets anders in het beeld – een eigen invulling – maar wel met inhoud. Dat wil ik voor jou realiseren! 

Spreekt mijn stijl van fotograferen jou aan en wil je graag met mij samen werken? Leuk!

Mensen en auto’s zijn mijn specialiteit. Maar ik sta altijd open om jouw fotografie-wens te bespreken en te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan content voor jouw social media en/of website, product-fotografie, (zakelijke)portretten of een binnenkijker in jouw bedrijf.

Ben jij opzoek naar een stijlvol, authentiek en puur ontwerp? Ik maak een volledig doordacht, op maat en tot in het kleinste detail uitgewerkt ontwerp voor je. 

Samen met jou wil ik jouw verhaal vertellen, zodat het ontwerp ook echt uitstraalt wat jouw visie is en/of wat jij voor ogen hebt. 

Voordat we starten aan ons project, maken we eerst vrijblijvend kennis. We bespreken tijdens een afspraak jouw wensen en kijken of er een match is. 

Als dat zo is, gaan we van start!

Je ontvangt van mij een stappenplan en samen bespreken we de tijdsindeling, afhankelijk van het door jouw gekozen element.