ANNE

FOTOGRAAF & ONTWERPER

"Ik wil jou inspireren en iets tastbaars meegeven, dat er werkelijk toe doet"

Behulpzaam, open, perfectionistisch, empathisch en ook wel een beetje eigenwijs. Dit is hoe ik mezelf en mijn werkwijze het beste kan omschrijven. Ik heb enorm veel passie voor fotografie en (grafisch) ontwerp en ga dan ook elk project met evenveel enthousiasme aan. Ik ben er van overtuigd dat wanneer je iets fotografeert of ontwerpt, je pas iemand raakt wanneer er een verhaal achter het concept zit. Samen met jou wil ik hét verhaal vertellen dat bij jou past, ik help jou te visualiseren. Of dit nu een foto(reportage) of een ontwerp is, het plaatje is pas compleet als het dat uitstraalt wat jij voor ogen hebt. Samenwerken, dat gaan we doen. Ik kan me goed verplaatsen in een ander, denk graag met je mee en geef jou mijn adviezen en inzichten, zodat er daadwerkelijk een bij jou passend plaatje ontstaat.

FOTOGRAFIE

Sinds 2018 ben ik steeds meer met fotografie bezig, wat ik ontzettend leuk vind om te doen. Zo heb ik dan ook een fotografie-opleiding gevolgd om mezelf nog meer te specialiseren. Daarvoor heb ik pedagogiek gestudeerd. De fascinatie voor de ontwikkeling en het gedrag van mensen/kinderen heb ik nog elke dag. Dit zie je ook terug in mijn werk. Een van mijn favoriete onderwerpen om te fotograferen zijn baby’s, kinderen en gezinnen. Ook heb ik altijd al een grote liefde voor auto’s gehad. De snelheid, het geluid, de vormgeving, de vrijheid die rijden met zich mee brengt, intrigeren mij. Het zal je dan ook niet verbazen dat auto’s fotograferen tot een van mijn favoriete bezigheden behoort. Maar ook sta ik open om jouw fotografie-wens te bespreken en te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan content voor jouw social media en/of website, product-fotografie, (zakelijke)portretten of een binnenkijker in jouw bedrijf.

ONTWERP

Ik vind het ontzettend leuk om nieuwe ontwerpen te maken en ben daar dan ook graag mee bezig. Zo komen er – soms zelfs midden in de nacht – de mooiste geboortekaartjes in mijn hoofd of bedenk ik tijdens het auto rijden ineens de perfecte huisstijl die past bij jouw wensen. Het proces, evenals het eindresultaat geven mij energie en maken mij oprecht blij. Vaak heb jij zelf al een idee hoe jij jouw ontwerp het liefste voor je ziet. Samen met jou vertaal ik jouw visie om het ontwerp te creëren waar ook jij heel blij van wordt. Met jouw wensen in gedachte, maak ik hét ontwerp dat bij jou (en jouw doelgroep) past.